Wie ben ik?

Wie ben ik?

Hoi ik ben Ed. Ik drum al jaren als hobby in diverse coverbands:
Unit 48, De Guyter Band en time flash.  En daarnaast speel ik mee in projecten. Drummen is mijn passie en ik vind het dan ook erg leuk om anderen te enthousiasmeren om te gaan drummen. Maar om te drummen heb je een drumstel nodig en de aanschaf kan vaak een drempel zijn. Toen ik eens een tweedehands drumstel voor weinig geld kon kopen van iemand, heb ik dat met nieuwe vellen, aanpassingen en nieuwe hardware kunnen opknappen. Zo had ik voor nog geen 100 euro een prima starters drumstel. Niet alleen was ik blij met het eindresultaat, maar ik vond het ook erg leuk om een gebruikt drumstel aan te passen tot een drumstel dat niet alleen prima klinkt, maar er ook goed uit ziet.

Zo kwam ik op het idee om startende drummers te gaan helpen en begon ik de Facebook pagina: 100 eurodrumstellen. Prima drumstellen voor weinig geld. Zo heb ik al veel beginnende drummers, drumscholen en oefenruimtes kunnen helpen. De vele gelukkigen zie je onder het menu recensies. Zo hoop ik steeds meer mensen de passie en het plezier voor drummen en muziek te laten ervaren.

Deze site is dan ook in eerste instantie ontstaan voor mensen die het drummen willen oppakken met een prima, voordelig en degelijk drumstel. Of voor wie nog een oefendrumstel naast hun huidige kit willen hebben. Maar ondertussen lever ik ook topmerken en hoogwaardige drumstellen voor zeer ervaren drummers.

Uiteraard is deze site ook voor mensen die nog een ongebruikt drumstel hebben staan en daar van af willen. Aarzel in beide gevallen niet om contact met mij op te nemen. Per mail, telefoon, Facebook of via het contactformulier.

Groetjes Ed